Kies een niveau:

EXPERT LEVEL ENTRY LEVEL

EXPERT LEVEL

1Kennismaking met digitaal drukken
Deze opleiding biedt een globaal overzicht van wat digitaal drukken vandaag inhoudt. Ze is bestemd voor uiteenlopende functies binnen en buiten de grafische sector, die te maken hebben met grafische eindproducten.
LEES MEER
2PDF-bestandsverwerking in een digitale drukomgeving
Deze opleiding focust op de creatie en bewerking van pdf-bestanden, de volledige workflow vanaf de creatie van het bronbestand tot aan het drukken. Bijzondere aandacht gaat uit naar de meest recente ISO standaarden, die de workflow optimaliseren en voorspelbare resultaten verzekeren en uw rendement verhogen.
LEES MEER
3Kleuren voorspelbaar en herhaalbaar printen
In deze opleiding komen de uiteenlopende standaarden en processen aan bod, die het resultaat van drukken in kleur voorspelbaar maken, ongeacht de aangewende digitale druktechnologie (toner of inkjet).
LEES MEER
4Print wat je verwacht
We willen de herhaalbaarheid en kleurvoorspelbaarheid van onze productie realiseren binnen de toleranties van de norm, dit zowel in de tijd als in de run. We willen dit halen op onze toner-based en inkjet-based modellen.
LEES MEER
5Hoe creëer en beheer je een PDF-workflow
Ons digitaal printproces kan worden hersteld naar een eerder behaald printresultaat en het proces kan worden gehandhaafd tijdens de run en tussen twee runs.
LEES MEER
6EFI Fiery Command Workstation, optimalisatie
EFI Fiery Command Workstation, optimalisatie [expert level] Deze opleidingen handelen volledig over het optimaal werken met Command WorkStation software van EFI. Het pakket omvat een basismodule en een masterclass. De masterclass sluit logisch aan op de basismodule en gaat dieper in op de daarin behandelde inhoud.
LEES MEER
7EFI Fiery Command Workstation, masterclass
Deze opleidingen handelen volledig over het optimaal werken met Command WorkStation software van EFI. Het pakket omvat een basismodule en een masterclass. De masterclass sluit logisch aan op de basismodule en gaat dieper in op de daarin behandelde inhoud.
LEES MEER
8EFI Fiery XF, dé RiP voor je grootformaatprinter
Tijdens deze opleiding gaan we in op de gekende en minder mogelijkheden van de Fiery XF gerelateerd aan uw outputdevice. We starten met een algemeen overzicht en bekijken dan uw vragen welke wij op voorhand hebben doorgekregen. Dit, samen met onze benadering vanuit de praktijk garandeert u een optimale tijdsbesteding.
LEES MEER

ENTRY LEVEL

1ColorNavigator, optimaliseer de kalibratie van je monitor
Inhoud nog te bepalen.
2QuickColor Match, voor een werkelijke WYSIWYG
Inhoud nog te bepalen.
3Kleurenruimtes, ik wil klaarheid
Inhoud nog te bepalen.
4ICC-profielen, dat is toch makkelijk
Inhoud nog te bepalen.
5ColorSync, dat beheers ik
Inhoud nog te bepalen.

Word lid van
overDRUKacademy

Word lid van
overDRUK
academy

NIEUWSBRIEF SCHRIJF IN & BLIJF OP DE HOOGTE: